Kivonat az Óbudai Polgárőrség eseménynaplójából

2020. február 15. - március 22.

Ebben az időben teljesítettünk rendőrrel közös járőrszolgálatokat, volt eltűnt személy kutyás keresése vidéken a rendőrséggel, és a kerületi közterület-felügyelőkkel ellenőriztük a lezárt játszótereket.

Vendégszolgálat keretében segítettük XIII. kerületi polgárőr társainkat az angyalföldi lomtalanításnál.

A Nemzetközi Nőnap alkalmából felköszöntöttük tiszteletbeli tagunkat, Fóti Marit és valamennyi aktív hölgyünket.

Valentin napi helyszínbiztosítás

2020. február 14.

A Budapest III. Kerületi Polgárőr Egyesület egyik gépkocsizó járőre 22.50-kor, tíz perccel a szolgálat letelte előtt közlekedési balesetet észlelt a Csillaghegyi HÉV megálló közelében, a Szentendrei úton. Egy személygépkocsi ütközött egy parkoló autóval, ezután átszakította a sínek mellett levő kerítést és akadályozta a vonatközlekedést. Szerencsére személyi sérülés nem történt.

Rendvédelmi Nap a Gyöngyforrás Óvodában

2020. február 5.

A Budapest III. Kerületi Polgárőr Egyesület (Óbudai Polgárőrség) tagjai szívesen tettek eleget a Gyöngyforrás Óvoda meghívásának. A Rendvédelmi Nap keretében bemutatták a járműveiket és fontosabb eszközeiket, a gyerekek kipróbálhatták az URH-rádiókat és a különböző lámpákat, villogókat.

oviscsapat.jpg

A rendért dolgozó hivatásosok és önkéntesek önkormányzati elismerése

2019. december 18. 

Óbuda-Békásmegyer önkormányzata évek óta nagy figyelmet fordít a kerület rendjéért tevékenykedő szervezetekben dolgozók erkölcsi és anyagi elismerésére. A mai napon dr. Kiss László polgármester jutalomban részesítette a BRFK III. kerületi Rendőrkapitányság, az Észak-Budai Katasztrófa-védelmi Kirendeltség, az Országos Mentőszolgálat Csillaghegyi Mentőállomása, valamint a Budapest III. Kerületi Polgárőr Egyesület kiemelkedően teljesítő tagjait.

Évzáró értekezlet az Óbudai Polgárőrségnél

2019. december 13.

Az idén 10 éves egyesületünk évzáró értekezletét 13-án este tartottuk. Rendezvényünkön tagjaink mellett megjelent Burján Ferenc, Óbuda-Békásmegyer alpolgármestere, dr. Böjtös Zoltán, az önkormányzat Biztonságszervezési és Üzemeltetési osztályának vezetője, Rácz Ferenc Péter, Óbuda-Békásmegyer Közterület-felügyeletének igazgatója, Nyikos Attila rendőr őrnagy, a Békásmegyeri Rendőrőrs parancsnoka, polgárőrségi koordinátor, Füle Ferenc, a Budapesti Polgárőrség Felügyelő Bizottságának elnöke.

Oldalak