Óbuda Közbiztonságáért díj

2020. június 19.

Rendhagyó módon, szűk körben adta át dr. Kiss László, Óbuda-Békásmegyer polgármestere a 2020. évi Óbuda Közbiztonságáért díjakat.

zsoltidij.jpg

Két katasztrófavédő, egy-egy rendőr, közterület-felügyelő és mentős mellett a Budapest III. Kerületi Polgárőr Egyesület járőr- és robogóvezetője, Pulai Zsolt polgárőr vehette a rangos elismerést.

Képek az óbudai polgárőrök szolgálataiból

2020. június 1-15. 

Járőrözés Óbuda-Békásmegyeren, kiemelt figyelemmel a Duna partjára, közös szolgálat a közterület-felügyelettel, forgalomterelés kitört kerekű gépkocsi miatt, valamint (maszkos) alapismereti és vegyi eszköz előadás, majd vizsga az irodánkban a budapesti polgárőröknek.

Eleget téve a Budapesti Polgárőr Szövetségi tagságból fakadó kötelezettségeinknek, 6-án és 14-én részt vettünk a Pesti alsó rakpart zárásában.

11. születésnap!

2009. június 3. – 2020. június 3. - 11. 

 

 

A Budapest III. Kerületi Polgárőr Egyesület (Óbudai Polgárőrség) ma ünnepli megalakulásának 11. évfordulóját.

Ez alkalomból köszönjük minden volt és jelenlegi tagunk áldozatos munkáját, valamint támogatóink és szimpatizánsaink segítségét!

Mozzanatok az Óbudai Polgárőrség szolgálataiból

2020. április 20-május 5.

 

 A bűnmegelőzési járőrszolgálatok mellett gyógyszereket váltottunk ki és bevásároltunk időseknek és arra rászorulóknak. Közreműködtünk a Római-part hétvégi lezárásában, közös szolgálatot láttunk el Óbuda-Békásmegyer Közterület-felügyeletével, hatósági tanúskodást vállaltunk a NAV-nál, valamint a III. kerületi Vöröskereszt felhívására hatan vért adtunk.

Képek a III. kerületi polgárőrök szolgálataiból

2020. április 1-13.

Az Óbudai Polgárőrség tagjai a lakosság szubjektív biztonságérzetének növelése céljából végrehajtott bűnmegelőzési célú járőrszolgálatokon túl bevásárlásokat és gyógyszerkiváltásokat intéztek időseknek, illetve az otthoni karanténban lévőknek.
Előre nem tervezett szolgálatként Óbuda-Békásmegyer Közterület-felügyelete felkérésére a húsvéti ünnepek alatt 8-20 óra között részt vettünk a Római-partra kihirdetett zárlat érvényre juttatásában.

Kivonat az Óbudai Polgárőrség eseménynaplójából

2020. február 15. - március 22.

Ebben az időben teljesítettünk rendőrrel közös járőrszolgálatokat, volt eltűnt személy kutyás keresése vidéken a rendőrséggel, és a kerületi közterület-felügyelőkkel ellenőriztük a lezárt játszótereket.

Vendégszolgálat keretében segítettük XIII. kerületi polgárőr társainkat az angyalföldi lomtalanításnál.

A Nemzetközi Nőnap alkalmából felköszöntöttük tiszteletbeli tagunkat, Fóti Marit és valamennyi aktív hölgyünket.

Valentin napi helyszínbiztosítás

2020. február 14.

A Budapest III. Kerületi Polgárőr Egyesület egyik gépkocsizó járőre 22.50-kor, tíz perccel a szolgálat letelte előtt közlekedési balesetet észlelt a Csillaghegyi HÉV megálló közelében, a Szentendrei úton. Egy személygépkocsi ütközött egy parkoló autóval, ezután átszakította a sínek mellett levő kerítést és akadályozta a vonatközlekedést. Szerencsére személyi sérülés nem történt.

Oldalak