Polgárőrmájus

2018 májusa

A jelzett időben teljesített közel négyszáz polgárőri szolgálati óra keretében részt vettünk az Óbuda Napjához kapcsolódó békásmegyeri Közbiztonsági Napon, rendőrökkel közös bemutatót tartottunk a Mesevilág Óvodában, és rendészeti témájú osztályfőnöki órán tájékoztattuk a Veres Péter Gimnázium 5. osztályos tanulóit, hogy mi módon kerülhetik el az áldozattá válást. Kettő tagunk rendkívüli (irányított) véradáson igyekezett segíteni a rászorultakon. Irodánkban fogadtuk és felkészítettük a Budapesti Polgárőr Szövetség tagegyesületeitől a havi rendszerességgel tartott alapismereti, vegyi eszköz és ifjú polgárőri képzésre és vizsgára érkezőket, valamint részt vettünk az OPSZ küldöttközgyűlésén.

tour2018.jpg

Tagjaink gyalogosan, kerékpáron, elektromos robogón és gépkocsival megerősítve láttak el nyílt, demonstratív bűnmegelőzési járőrszolgálatokat.

Egy-egy alkalommal került sor rendőrökkel és közterület-felügyelőkkel közös szolgálatok ellátására.

A Közbiztonsági Nap keretében Balgáné Bókkon Melinda járőrvezető, egyesületünk alapító tagja átvehette az „Óbuda-Békásmegyer Közbiztonságáért” díjat

Részt vettünk a Tour de Óbuda kerékpárverseny biztosításában, ifjú polgárőreink bevonásával az Auchan Óbuda által szervezett Gyermeknapi rendezvényen, a Budapesti Polgárőrség tagegyesületei közlekedési versenyén (Gyarmati Ferenc egyéniben II. lett, párosunk a III. helyezést érte el), és meghívottként ott voltunk Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata Társasházi fórumán. 

kupakkal.jpg

Tagjaink továbbra is járőröztek, törekedve a lakosok szubjektív biztonságérzetének erősítésére. 

 

További képek, infók Facebook-oldalunkon!