Kivonat a Budapest III. Kerületi Polgárőr Egyesület eseménynaplójából

2018. március 10-31.

A jelzett idő alatt teljesített 266 szolgálati óra keretében öt alkalommal rendőrrel, két esetben közterület-felügyelővel, illetve önállóan láttunk el szolgálatokat, és egyesületünk irodájában megtartottuk a havonta esedékes polgárőr alapismereti vizsgát.

kiurites_0.jpg

Részt vettünk a Nemzeti Ünnep előestéjén az ún. kiürítési feladatban, közreműködtünk önállóan, illetve a rendőrséggel és a közterület-felügyelettel az Óbudai Teljesítménytúra, a Hospice Ház és az Árpád Gimnázium között végrehajtott futás, egy körmenet biztosításában, valamint egy Budaörsön és egy Békásmegyeren eltűnt személy keresésében.

biztositas.jpg

Az Észak-Budai Katasztrófa-védelmi Kirendeltség által szervezett, a II. és III. kerületben levő erdők biztonsága érdekében szervezett megbeszélésen ketten osztottuk meg tapasztalatainkat a jelenlevő katasztrófavédő és természetvédelemmel foglalkozó szakemberekkel.

roncsauto.jpg

Képviseltettük magunkat az Országos Polgárőr Szövetség küldöttközgyűlésén és a „Polgárőr Kutyás szolgálat” programindítóján Dunakeszin.

A rendezvényen öt gyönyörűséges fajtatiszta kuvasz kölyköt adtak át polgárőr egyesületeknek és bemutatták, hogy ez a csodálatos kutyafajta alkalmas a Rendőrségi Oktatási Kiképző Központ által meghatározott vizsga teljesítésére.

További képek, infók Facebook-oldalunkon!