Közbiztonsági nap

2018. május 5.

kbnap.jpg

A Budapest III. Kerületi Polgárőr Egyesületet (Óbudai Polgárőrség) immár tizedik alkalommal érte az a megtiszteltetés, hogy önállóan részt vehessen a Közbiztonsági Napon. Hagyományainkhoz híven jelentős létszámmal települtünk saját, jelvényünkkel díszített sátrunkkal a kijelölt helyre. Nagy öröm volt mindannyiunk számára, hogy egykori aktív járőrvezetőnk, Fóti Mari, tiszteletbeli tagunk is jelentős részt vállalt a feladatok végrehajtásából.

fotimari.jpg

A sátrunkhoz látogató érdeklődők megismerkedhettek a polgárőrség feladataival és az általunk alkalmazott eszközökkel, elektromos robogókkal, kerékpárokkal és az egyik gépkocsinkkal.

kbnap2.jpg

A vállalkozó szelleműek polgárőrségről összeállított és családi tesztlapokon mérhették fel tudásukat, amiért lufit, szilikon karkötőt, tollat, vagy kártyanaptárt kaptak. Idős személyeknek elektromos ajtóékkel kedveskedtünk. 
Nagy sikerük volt a szimulációs szemüvegeinknek, amelyekkel látogatóink a kábítószeres és alkoholos befolyásoltság hatását tudták biztonságos körülmények között kipróbálni.

kbnap3.jpg

A Közbiztonsági Nap keretében Kelemen Viktória alpolgármester adta át az „ÓBUDA-BÉKÁSMEGYER KÖZBIZTONSÁGÁÉRT” díjakat két rendőrnek, egy-egy tűzoltónak, mentősnek, közterület-felügyelőnek és polgárőrnek.
Egyesületünkből Balgáné Bókkon Melinda járőrvezető, az egyesület egyik alapító tagja részesült idén a kitüntetésben.

melidij3.jpg

 

melidij.jpg

melidij2.jpg

 

További képek, infók Facebook-oldalunkon!